Dokazi da je “Nacionalni srpski front” fašistička organizacija

Tokom prethodnih dana najavljeni neonacistički “Srpski marš”, u organizaciji fašističke organizacije “Nacionalni srpski front”, koja je direktni nastavak zabranjenog “Nacionalnog stroja” Gorana Davidovića, razotkriven je od strane brojnih medija u Srbiji. Nacionalni srpski front izdao je nekoliko saopštenja u kojima se na najljigaviji mogući način brani, pokušavajući da sebe predstavi kao neku građansku organizaciju a ne kao običnu skupinu fašističkih nasilnika, čija je glavna ideološka smernica mržnja prema drugim rasama i manjinskim grupama poput LGBT populacije, migranata, itd.

U svojim saopštenjima tvrde da nisu fašisti. Na ove licemerne tvrdnje ćemo odgovoriti čvrstim dokazima o fašističkoj prirodi “Nacionalnog srpskog fronta”, koji dolazi direktno sa njihove stranice na fejsbuku.Veliki deo sadržaja dolazi sa njihove stare stranice, koju je Fejsbuk opravdano obrisao zbog širenja mržnje, s obzirom da na svojoj novoj stranici ovi fašisti pokušavaju da održe fasadu samo još jedanog miroljubivog građanskog pokret.

Pogledajmo sada dokaze:

1.PNG

Profilna slika stranice je grb kvislinške, fašističke vlade Milana Nedića, koja je odgovorna za smrt stotine hiljada srba, jevreja, roma i drugih narodnosti, tokom nacističke okupacije.

Natpis “Nacija, vera, rasa, nasleđe, istorija, porodica”, nedvosmisleno govori o rasističkom karakteru ove organizacije kao i netoleranciji prema drugim verama i narodima.

4.PNG

Broj 14 na ovoj slici označava čuvenih 14 reči , fašističku parolu o očuvanju čistote bele rase i budućnosti za belu rasu, evo direktan prevod sa Wikipedia: The Fourteen Words is a White nationalist phrase which refers to the 14 wordslogan “We must secure the existence of our people and a future for White Children,”. i Link objašnjenja http://rationalwiki.org/wiki/Fourteen_Words u kojem se može naći i veza sa brojem 88 koji često ide u paru sa brojem 14 na sledeći način 14/88, u kojem 8 označava slovo H, to jest HH – Hajl Hitler.

fgjfgjfj.PNG

Ova slika je potpuno jasna, prikazuje i veliča vođu Britanske unije fašista, Osvalda Mozlija, čoveka koji je lobirao u interesu nacističke Nemačke u Britaniji, širio mržnju i antisemitsku, rasističku ideologiju.

fsf.PNG

Jedan potpuno jasan status na stranici “NSF” koji u potpunosti obara njihove tvrdnje da NISU fašisti.

gfgd.PNG

Ovde NSF napada Gay Pride, sa kojim neko može da se slaže ili ne slaže ali je činjenica da Gay Pride ne promoviše mržnju i nasilje za razliku od njihovog “Srpskog marša”.

gfjgjj.PNG

Širenje mržnje prema izbeglicama pod suludim optužbama da su izbeglice pripadnici fašističko-terorističke organizacije “Islamska država”, sa kojom daleko više zajedničkog ima upravo taj “Nacionalni srpski front”, nego izbeglice koje beže iz ratom i razaranjem zahvaćenih područja Bliskog istoka. Takođe može se videti i napadanje i osuđivanje muslimana u drugoj rečenici u kojoj se muslimani izjednačavaju sa Islamskom državom, što je direktno izazivanje verske mržnje i netrpeljivosti.

ghfjf.PNG

Podrška “NSF”-a sektaškoj antisemitskoj grupi “bratstvo revnitelja pamjati antikomunističke borbe”, koje je podgrupa zilotske sekte “Istinske srpske pravoslavne crkve” pod vođstvom raščinjenog monaha AKAKIJA, koji je pre zilotske karijere bio nacista skinhed. Jasno dovode u  vezu “satanizam” judaizam i masonerija, bez ikakve osnove, samo da bi širili mržnju prema jevrejima, kao i svi njihovi nacistički preci.

hgfjhfjf.PNG

Jasno busanje u grudi fašističkim ideolozima poput navedenog Đovanija Đentilea, italijanskog fašiste.

hgfkjhkgf.PNG

Otvoreno objavljivanje govora italijanskog fašističkog vođe Benita Musolinija.

hgg.PNG

Objavljivanje slike sa već navedenim fašističkim simbolom 14 reči, kao i parolom “Nacionalna, Socijalistička, Slobodna”, gde se pod nacionalna i socijalistička podrazumeva izraz NACIONALSOCIJALISTIČKA to jest nacistička, po uzoru na Hitlerovu nacionalsocijalističku partiju.

hhg,.PNG

Otvoreni poziv “NSF” na linč nasumičnih antifašista nakon našeg prvog teksta u kojem smo započeli razotkrivanje ove opasne, nasilničke grupe fašista.

hhgkg.PNG

Otvoreno širenje mržnje prema muslimanima i albancima optužujući ih neosnovano za terorizam, da su džihadisti, opasnost po srbe i slično. Klasičan primer govora mržnje svojstvenog fašistima.

hjghkgk.PNG

Još fašističkog parolašenja.

hkjk.PNG

Veličanje Jana Stjuarta Donaldsona, pevača čuvenog fašističkog benda “Screwdriver” i osnivača međunarodnog fašističkog pokreta “Blood and Honour” (Krv i čast) koji postoji i u Srbiji.

hog8gy.PNG

Kačenje slike na kojoj su 3 fašistička simbola, nemačka lobanja Tottenkopf, simbol nacističkih ss jedinica i simbol neonacista širom sveta danas, keltski krst, simbol rasizma i antisemitizma kao i ideologije bele moći i na kraju nedićev orao, simbol kvislinške, fašističke vlade Milana Nedića, bednog sluge okupatora i osobe odgovorne za smrt stotina hiljada srba, jevreja, roma i drugih narodnosti.

hoio.PNG

Veličanje kvislinga Milana Nedića i njegovog zločinačkog grba.

ihi.PNG

Još veličanja jednog od najvećih izdajnika srpskog naroda, Milana Nedića, Hitlerove bedne sluge i podguzne muve, koja je odigrala ulogu jednog od najvećih krvnika južnoslovenskih naroda, slično kao i vođa ustaša Ante Pavelić. Ne treba zaboraviti da su nedićeva vlada i ustaše bili u odličnim odnosima, čak je postojala i ambasada fašističke Nezavisne države Hrvatske u Beogradu tokom celog 2. svetksog rata. Eto koga veliča “NSF”.

ipjopo.PNG

Ponovno veličanje izdajnika i fašiste Nedića , na slici u prisustvu svojih gazdi iz Nemačke.

jhgffkj.PNG

Širenje laži i mržnje prema migrantima, poređenje migranata sa teroristima, očigledan govor mržnje.

jopip.PNG

ponovno veličanje Nedića kao i iskazivanje podrške fašističkoj sekti “Srbska akcija” čiji su članovi hapšeni zbog širenja mržnje protiv roma.

lggip.PNG

Veličanje fašističkog ideologa Dimitrija Ljotića, uz isticanje fašističkog simbola Keltskog krsta.

yufuf.PNG

Još veličanja fašističkog ideologa Dimitrija Ljotića, čoveka čije je ideologija bazirana na mržnji i nasilju.

nfgjfgj.PNG

Portparol NSF-a kaže “Ideologija krvi i tla uopšte nije sporna tačka“, iako je upravo taj stav ono što ih itekako čini fašistima, a osim toga videli smo i dovoljno dokaza do sada da je NSF upravo to, fašistička organizacija koja propagira mržnju i nasilje prema svim manjinskim grupama, svima koji razmišljaju drugačije od njih i svima koji se ne uklapaju u njihovu sliku sveta.

Nakon pregleda ovih direktnih dokaza sa stranica “Nacionalnog srpskog fonta”, pogledajmo podatke o ovoj organizaciji iz Agencije za privredne registre, budući da “NSF” sve vreme tvrdi kako je legalna, registrovana organizacija. Tačno je da je “NSF” registrovan, ali pogledajmo kako i za ŠTA je registrovan, pošto svakako ne bi mogao da se registruje kao fašistička organizacija koja širi mržnju, netrpeljivost i poziva na nasilje.

Opis delatnosti udruženja: Delatnost ostalih organizacija na bazi učalanjenja.

Ovo je naravno formulacija koja znači i sve i ništa ali pogledajmo sada odeljak na dnu slike, pod nazivom “Oblasti ostvarivanja ciljeva”, pod odeljkom “OPIS”, u kojem stoji sledeće:

“Zaštita i očuvanje tradicije i kulture kao i afirmacija i zaštita osnovnih ljudskih prava i građanskih sloboda.”

Ovo je opis koji je u suštoj suprotnosti sa delatnostima i oblastima ostvarenja ciljeva koje “NSF” proklamuje na svojem sajtu i na svojim fejsbuk stranicama na kojima se bavi gnusnim pozivima na nasilje, izazivanjem mržnje i napadima na razne manninske grupe i političke neistomišljenike.

Pre nekoliko dana jedan narodni poslanik vladajuće koalicije je izjavio za jednu televiziju, na pitanje o najavljenom fašističkom maršu “NSF”, da ukoliko ta organizacija obavlja delatnosti koje su drugačije u odnosu na delatnosti za koje je prijavljena u Agenciji za privredne registre, onda ta organizacija treba da bude zabranjena jer krši zakon.

Jasno je da “NSF” radi potpuno drugačije stvari od onih za koje se registrovao i to ne samo potpuno drugačije stvari već stvari koje su sušta suprotnost navedenoj : “zaštiti osnovnih ljudskih prava i građanskih sloboda.”

dfdef.PNG

Nakon navedenih dokaza, jasno je i neporecivo da je “Nacionalni srpski front” jedna fašistička organizacija čija svrha postojanja jeste širenje mržnje, propagiranje nasilja i netrpeljivosti na rasnoj, verskoj, nacionalnoj, seksualnoj, političkoj i drugim osnovama.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s